+31(0)6 53 162 320

Over FLINC

“Maatwerk voor de individuele professionele klant van voertuig levering tot perfecte kilometerkostprijs beheersing”

FLINC biedt u:

Total partnership

Total costs of Mobility

Total package

Meer voor de ondernemer!

FLINC biedt u total partnership

We bouwen met u een relatie op basis van continuïteit, waarbij de persoonlijke attitude bovenaan staat.

FLINC neemt uit handen en ontzorgt!

FLINC beschikt over veel ervaring en een breed kennisniveau, om met u als ondernemer te sparren over die zaken die u als ondernemer bezig houden. Wij beschikken over een groot netwerk en kunnen oplossingen bieden die passen bij uw onderneming.

FLINC biedt u total costs of mobility

FLINC geeft u transparante adviezen, met een helder onderbouwde motivatie. Wij leveren het beste web-based Fleetmanagementsyteem, waarmee u online uw voertuigprestaties op elk moment van de dag kunt volgen. FLINC verzorgt de inregeling van uw dashboard, zodat u altijd uw KPI’s strak in beeld hebt. En waarbij u uw prognoses of meerjaren (besparings)doelstellingen feilloos kunt monitoren.

Met FLINC bespaart u op indirecte personeels- en automatiseringskosten, door enkelvoudig (geautomatiseerd) te boeken en het uitsluiten van sub-administraties. Wij realiseren met u keiharde besparingen!

FLINC normeert met u de inzet van uw voertuigen en volgt het in een continu proces. Wij weten dat u en uw berijders veel kostencomponenten van een voertuig gedurende de inzet kunnen beïnvloeden; we willen samen met u de meest efficiënte kilometerkostprijs realiseren door beïnvloeding van het voertuig én de berijder. Continuïteit in aandacht, voor normen, voor begeleiding en waardering zijn hierbij de sleutel woorden. Hoe we dit doen? Bel of mail; we komen uw besparing uitleggen en maken een meerjaren plan!

draden truck

FLINC biedt u de total package

FLINC is merk onafhankelijk!

FLINC koopt in bij partners die voor u de beste deal garanderen; het voertuig, de financiering, de verzekering en de after-care.

FLINC denkt en beheert Europees! Hierdoor calculeren wij met een gunstiger kilometerkostprijs.

FLINC beheert uw gehele wagenpark en niet slechts een merk gebonden deel ervan.

trucks

FLINC doet meer!

FLINC doet meer voor de ondernemer. Wij zorgen voor het genieten van de mens achter de onderneming: de sportieve auto, wellicht uw (nieuwe) hobby; voor het pure GENIETEN!

De passie waarmee u uw onderneming bestuurt, ervaart u ook bij het besturen van uw sportieve auto!

Een passie die FLINC deelt! Een passie die FLINC graag met ù deelt; FLINC is graag uw navigator bij het selecteren en leveren van personenwagens, die bijdragen aan het goede gevoel van en waardering voor de ondernemer!

porsche