Flinke auto en truck deals van Flinc!

Aanbod occasions benzine/diesel

Aanbod occasions elektrisch

Nieuw leverbaar benzine/diesel

Nieuw leverbaar elektrisch

Al onze prijzen zijn exclusief BTW, en betreffen een vanaf prijs!  Wilt u dus specifieke opties of verbeteringen dan kan het zijn dat de totaal prijs hoger is.

Voor meer informatie en een offerte neem dan contact met ons op. Naast koop is het ook mogelijk om te leasen.

Op alle geschriften waaronder prijslijsten, offertes, opdrachtbevestigingen, infobladen, folders, facturen, etc. van verkoper geldt prijswijzigingen, technische wijzigingen, assortimentswijzigingen, tekst- en drukfouten voorbehouden;

Wilt u direct rijden?

Kijk dan in ons actueel aanbod occasion auto’s en gebruikte trucks en trailers! Wie weet zit er een voertuig tussen dat bij u past! Wij hebben zelfs een selectie van auto’s die u nog geheel kunt aanpassen aan uw wensen. Neem voor demo modellen en tweedehands modellen een kijkje onder het kopje ‘Occasions’. Voor de nieuwste modellen kunt u kijken onder het kopje ‘Nieuw leverbaar’.

Voertuigen op maat? Altijd een oplossing!

Vindt u uw favoriete auto of vrachtwagen niet in ons huidige aanbod occasions? Of heeft u een speciale wens of verzoek ? Neem dan contact met ons op en wij zullen de beste oplossing voor u vinden! Wij zijn 100% merkonafhankelijk, er is dus altijd een optimale vervoersoplossing voor u te vinden!

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie of thee denken wij graag met u mee!

Contact

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis niets! Zo blijft u op de hoogte van acties en nieuwe ontwikkelingen bij Fleet Investment Company.