Zorgeloos onderweg met Twentse nuchterheid

Volledige ontzorging

Uw bedrijfswagens zijn kostbaar. Flinc wagenparkbeheer zorgt ervoor dat u uw wagenpark zo duurzaam en kostenefficiënt mogelijk kunt inzetten. Zonder dat het u tijd en gedoe kost. En wij zorgen niet alleen voor uw voertuigen; maar ook voor de beste combinatie tussen voertuig en chauffeur. Zo ontvangt u informatie voor managementrapportages en inzicht hoe u, uw voertuigen met chauffeurs zo gunstig mogelijk kunt te laten rijden. Zo krijgt u de rust die u zoekt en stabiliteit in uw transportbudget.

Waarom kiezen voor Wagenparkbeheer?

Het beheer van uw wagenpark brengt veel werk en onrust met zich mee: administratie verwerken, verzekeringen afsluiten , keuzes maken voor nieuwe investeringen of reparaties, reparatienota’s beoordelen, schades managen enzovoort. Daarnaast heeft iedere chauffeur of berijder ook nog eens zijn of haar eigen mening of voorkeur.

Wij vinden het niet vreemd dat u zich liever op uw corebusiness richt. Uw wagenpark door ons professioneel laten beheren betekent dat al het bovenstaande u vakkundig uit handen wordt genomen. En niet geheel onbelangrijk: het levert u meer rust en meestal een kostenbesparing op.

Gratis plan op maat!

Een plan op maat

Stabiliteit

Kosten efficiënt

Omdat wagenparkbeheer voor ons corebusiness is en ons team hier professioneel mee bezig is, hebben wij ons eigen FLINC-fleet management systeem ontwikkeld. In dit systeem kunnen we volledig monitoren wat er met ieder voertuig op ieder moment gebeurt. We houden alle rapportages bij en kunnen deze kennis inzetten om u op ieder gewenst moment te informeren. Zo kunnen we op basis van de volledige historie in vergelijking tot de kengetallen uit de markt, onder andere input leveren voor uw managementrapportages. Tevens zullen wij gedegen maatwerk advies geven bij de verdere ontwikkeling van uw wagenpark. Dit systeem, in combinatie met de langjarige samenwerking met verschillende onderhouds- en servicepartners, geeft ons de gelegenheid om optimale service te verlenen.

Onderhouds- & Reparatiemanagement

Onze fleetmanagement systeem geeft ons op ieder moment een real life beeld van ieder voertuig dat we beheren. Het systeem dient ook als platform om onderhoud en reparaties te plannen en daarmee de uitval aanzienlijk te verminderen. Dit systeem is een van de belangrijkste tools de we hebben om uw wagenpark betrouwbaarder te maken, kosten te verlagen en uw planning soepeler te laten verlopen

Nota Beoordeling & Management

In het Flinc-fleet management systeem hebben wij een online verificatie voor alle nota’s ingebouwd. Onze fleet managers beoordelen iedere nota afzonderlijk en zorgen er hierdoor voor dat u geen te hoge of onverwachte nota’s hoeft te verwachten. Betrouwbaarheid, planning en lage kilometerkostprijzen dat is ons devies!

Ook uw Chauffeurs!

Ook uw chauffeurs zijn een belangrijk onderdeel van uw onderneming! Wij wisten al dat chauffeurs een cruciale schakel zijn in uw logistiek, maar onlangs heeft ook onderzoek van de Universiteit Twente aangetoond dat de invloed van de chauffeur op de kilometerkostprijs maar liefst 15 tot 22 procent kan zijn, dat is meer dan alleen maar het brandstofverbruik!

Ons fleetmanagement systeem is zo ontwikkeld en ingericht dat we de combinatie tussen mens en voertuig zo transparant mogelijk kunnen monitoren en analyseren. Op deze wijze kunnen we kijken en adviseren welke aanpassingen gedaan kunnen worden om de combinatie tussen voertuig en chauffeur zo gunstig mogelijk te laten rijden. We zorgen dus niet alleen voor uw voertuigen, maar ook voor de bestuurders daarvan.

Nieuwe investeringen in uw wagenpark

Naast het managen van uw huidige wagenpark kunnen wij u ook helpen met de voorbereiding van uw wagenpark van de toekomst. Nu al duurzaam, of toch nog even niet. Diesel, elektrisch of toch nog even wachten op waterstof? Wij denken en zoeken graag met u mee bij een uitbreiding of vernieuwing van uw wagenpark. Wellicht weet u precies wat bij uw onderneming past, maar misschien kunnen wij u verbazen met een van onze merk onafhankelijke oplossingen.

Geen wagenparkbeheer nodig maar wel een financiering op maat?

Wat zij zeggen

''FLINC heeft ons geholpen bij de vervanging van onze shuttlebus. In zeer korte tijd heeft FLINC een bus gevonden die aan al onze wensen voldoet, inclusief bestickering, waarmee wij onze gasten geheel volgens de luxe standaarden van Marriott kunnen vervoeren. Daarmee helpt FLINC te voldoen aan de hoge verwachtingen die de Marriott-gast aan onze dienstverlening mag stellen. Ook na ingebruikname hebben we een zeer goede relatie met FLINC voor het beheer en onderhoud van de wagen. Kortom, een zeer succesvolle samenwerking!''

The Hague Marriott

 

''Ik ben sinds 2 jaar klant bij FLINC. Door een wederzijdse relatie met elkaar in contact gebracht en binnen een paar dagen besloten om met elkaar zaken te gaan doen. Het voelde goed. Hierna ook de papieren rompslomp op een prettige manier afgewerkt. De extra wensen die ik had zijn op een uitstekende manier door FLINC afgehandeld. Voor mij als ondernemer/ZZPer is FLINC tot nu toe de ideale partner gebleken waar ik zeker weer een volgende leaseauto zou leasen. Verder beveel ik FLINC aan bij mij relaties gezien mijn goede ervaringen. Één van deze relaties is inmiddels ook klant bij FLINC.''

Rijopleiding 24/7

 

''Door de Corona pandemie zijn wij als supermarkt meer gaan bezorgen bij mensen thuis. Als vervoeroplossing kozen wij voor het leasen van enkele elektrische TukTuks van FLINC.
Ze worden dagelijks ingezet voor het bezorgen van boodschappen aan onze klanten. Onze bezorgers rijden er vlot op weg, de TukTuks zijn dan ook niet meer weg te denken voor ons.
Wij hebben de vervoeroplossingen van FLINC ook al vaak aanbeloven aan eigenaren van andere Spar vestigingen.''

Spar ten Berge

"Voor pedagogisch medewerkers, ambtenaren en wijkverpleegkundigen kunnen de Flinc's bijvoorbeeld een uitstekende optie zijn om zich te verplaatsen door de binnenstad of kleinere verzorggebieden."

Waldnet.nl

"Erg blij met mijn Flinc-EV microcar, ik kan nu gemakkelijk en snel naar school toe en blijf lekker droog als het regent."

Liann Schaapherder

"Wij rijden erg fijn in onze 'Brompie', zo noemen wij de elektrische pick-up. Hij brengt ons overal droog en zonder geluid naar toe."

Fam. Huiskamp

Vertrouwde partner voor al uw vervoer in Nederland