U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken!

Ook voor grote bedrijfswagens

Voor alle voertuigen een service & onderhoudspakket van Flinc voor u! Samen met een netwerk van ruim 220 erkende service reparateurs voor uw grote bedrijfswagens hebben wij uw mobiliteit, service en onderhoud gegarandeerd en georganiseerd. Bijvoorbeeld voor uw trucks en trailers maar ook uw bestelwagens. Daarnaast bieden wij ook voor complexe voertuigen gespecialiseerde reparateurs die wij met trots partners noemen.

Altijd onderhoud bij u in de buurt – Ook voor trucks

Ook voor het specialistisch onderhoud aan trucks hebben wij een jarenlang partnership met een vakkundige partij: Top Trucks. Top Trucks is net als Bosch Car Service altijd in de buurt en kent ook de trucks als geen ander. Wij hebben samen met deze twee top ondernemingen een stabiele en vakkundige basis om uw mobiliteit betrouwbaar neer te zetten.

Een auto gekocht en toch het gemak van service & onderhoud, zoals bij een lease?

Dat kan bij Flinc! Wij denken niet in hokjes maar in maatwerk, en maatwerk betekent een passende oplossing ook voor uw situatie! Als deze situatie betekent dat u een auto of vrachtwagen direct bij ons koopt maar u toch wel graag een service & onderhoudspakket er bij heeft, zoals bij een lease contract. Dan kan dat worden geregeld. Zo heeft u zowel financiële zekerheid als ook mobiliteitsgarantie!

Stel het onderhoud van uw voertuig niet uit!

Elk voertuig rijdt het best en voordeligst als het goed onderhouden wordt. Echter is het uitstellen van servicebeurten heel verleidelijk als u dit veel regelwerk kost, of u een onbetrouwbaar advies of onverwachte kosten ontvangt. Vandaar dat Flinc service & onderhoudspakketten aanbied, hiermee hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw voertuig. Wij regelen alles en houden uw (elektrische) auto, en vrachtwagens in topconditie samen met het onze service partners!

Top Trucks partner van Fleet Investment Company- Service & Onderhoudspakket

Helemaal enthousiast over onze voertuigen en service?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.