Alles voor uw auto!

Betrouwbare onderhoudspartners!

Flinc heeft een serviceovereenkomst afgesloten met het Bosch Car Service netwerk in heel Nederland. Dat betekent voor u dat u altijd bij een betrouwbare onderhoudspartner in de buurt terecht kunt. Zelfs met elektrische auto’s want ook daar heeft het Bosch Car Service netwerk voor 100% verstand van.

Stel dat u een auto koopt of least via Flinc, dan zult u de contactgegevens ontvangen van de, dichtstbijzijnde Bosch garage die altijd voor u klaar zal staan.

Onderhoud altijd dichtbij met Bosch Car Service!

Met meer dan 400 gecertificeerde servicepunten in Nederland is er altijd een betrouwbare partij voor service en onderhoud binnen een straal van 10 kilometer. Dat betekent dat u geen enkele reden meer heeft om het onderhoud van uw voertuig uit te stellen. Dat is nog eens goed geregeld!

Vind een garage in de buurt

Service en onderhoud van elektrische auto’s

De techniek van een elektrische auto’s is niet vergelijkbaar met die van een conventioneel voertuig. Elektrische auto’s hebben bijvoorbeeld veel minder draaiende onderdelen en de conventionele motor en versnellingsbak ontbreken. Dit maakt elektrische auto’s een stuk duurzamer in onderhoud maar dit vraagt ook om onderhoud door een gespecialiseerde monteur. Onze partners van Bosch Car Service snappen onderhoud van elektrische auto’s als geen ander! U zal daarom ook met uw duurzame elektrische auto vakkundig en snel geholpen worden.

Stel het onderhoud van uw auto niet uit!

Elk voertuig rijdt het best en voordeligst als het goed onderhouden wordt. Het uitstellen van servicebeurten kan echter heel verleidelijk zijn als u dat veel regelwerk kost of u het risico loopt om onbetrouwbaar advies te ontvangen. Vandaar dat Flinc service & onderhoudspakketten aanbiedt, hiermee hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw voertuig. Wij regelen alles en houden uw (elektrische) auto in topconditie, samen met het team van Bosch Car Service!

Bosch Car Service Onderhoud bij Fleet Investment Company

Helemaal enthousiast over onze voertuigen en service?

Neem vrijblijvend contact met ons op.