Flexibel en all-inclusief rijden!

Flexibiliteit met Flinc

Is flexibiliteit voor u belangrijk? Dan kunnen wij u helpen met een short lease contract. Net als bij operational lease kunt u voor een verschillende mate van financiering kiezen. U heeft bovendien het voordeel van een kortere lease periode. Het voertuig staat niet op uw balans, geen afkoopsommen en geen onderhoudsgedoe: u betaalt een vast bedrag voor het gebruik, en alleen zolang uw project of contract duurt.

Bevalt de personenauto, bestelbus, truck of trailer toch erg goed? Dan hebben we altijd de mogelijkheid om het contract om te zetten in een contract met langere looptijd of kunt u de wagen overnemen. Mocht uw tijdelijke werknemer dus toch een contractverlenging krijgen of duurt het project langer dan verwacht? Dan wordt dit altijd flexibel en zo gunstig mogelijk samen met u opgelost.

Inclusief Service

Onderhoud, reparaties en verzekeringen worden volledig door ons geregeld. Daarom komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Short lease met services biedt u zekerheid, flexibiliteit en gemak voor een vast bedrag per maand.

Welke vorm van leasing of financiering past bij uw bedrijf?

Welke leasevorm bij u past, hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld de investeringen die u wilt doen, hoeveel ontzorging voor u belangrijk is en hoeveel tijd u zelf wilt besteden aan het beheren van uw wagenpark.
Daarbij komen veel vragen naar boven die beantwoord moeten worden, zoals: Is het gunstig om het voertuig op uw bedrijfsbalans te hebben of niet? Vindt u het belangrijk om zelf eigenaar te zijn of wilt u volledig worden ontzorgd?

Wij kijken graag met u mee welke lease-en financieringsvorm het beste bij uw bedrijf, uw situatie en uw investeringsbudget past. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op om uw situatie en wensen te bespreken.

4 Voordelen van short lease bij Flinc

4 Voordelen van short lease bij Flinc

  • Flexibel contract
  • Kortere leaseperiode
  • Voor ieder type auto, truck of bestelwagen
  • All-inclusive rijden

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van leasing en financiering voor uw bedrijf?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact