All-inclusief rijden voor een vast bedrag per maand

Operational lease

Bij operationele lease staat het voertuig niet op uw balans, daarmee geen toename van vreemd vermogen en balans verlenging. Voor een vast bedrag per maand rijdt u het door u gekozen voertuig, dus inclusief of exclusief servicekosten. Aan het einde van de looptijd bieden wij u desgewenst de optie om het voertuig over te nemen.

Als u kiest voor inclusief service

Onderhoud, reparaties en verzekeringen worden volledig door ons geregeld. Daarom komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Operational lease met service biedt u zekerheid en gemak voor een vast bedrag per maand.

Welke vorm van leasing of financiering past bij uw bedrijf?

Welke leasevorm bij u past, hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld de investeringen die u wilt doen, hoeveel ontzorging voor u belangrijk is en hoeveel tijd u zelf wilt besteden aan het beheren van uw wagenpark.
Daarbij komen veel vragen naar boven die beantwoord moeten worden, zoals: Is het gunstig om het voertuig op uw bedrijfsbalans te hebben of niet? Vindt u het belangrijk om zelf eigenaar te zijn of wilt u volledig worden ontzorgd?

Wij kijken graag met u mee welke lease-en financieringsvorm het beste bij uw bedrijf, uw situatie en uw investeringsbudget past. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op om uw situatie en wensen te bespreken.

4 Voordelen van operational lease bij Flinc

4 Voordelen van operational lease bij Flinc

  • Geen grote investering vooraf
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief verzekering
  • Iedere auto/vrachtwagen of werkmaterieel mogelijk

Ook benieuwd naar onze financieringsmogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact