Al 35 jaar lang expertise in auto's

Flinc heeft jarenlange ervaring in mobiliteit, en met deze ervaring helpen wij u graag op weg. Zodat u een auto of bedrijfswagen kiest die bij u en uw bedrijf past. Een voertuig waarin u zich comfortabel en veilig voelten dat past bij uw budget en werkzaamheden. Nieuw of naar occasion, wij leveren altijd maatwerk in service en advies. 100% merk onafhankelijk dus echt altijd een auto die bij uw wensen past!

100% Onafhankelijk Maatwerk

Of u nou één of meerdere auto’s zoekt voor uw bedrijf, en een klein of groot budget heeft; wij helpen u vakkundig op weg! Voertuigen die echt passen bij uw onderneming en uw gebruik. Van kleine stads- en streekvoertuigen om uw cliënten te bezoeken, tot personenwagens om door heel Nederland van afspraak naar afspraak te rijden. Zelfs voor grote bedrijfswagens voor bezorgingen of het uitvoeren van klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jaren lange expertise in alle maten auto’s én onze merkonafhankelijkheid zullen wij altijd de beste auto’s vinden voor u. Goed, veilig en vertrouwd op weg met maatwerk van Flinc!

Contact

Transparante financiering?

Samen kijken wij naar de financiële oplossing die bij u past. Dat kan koop, maar ook operational-, short- of financial lease zijn. Of u op zoek bent naar één auto of meerdere, samen zullen wij kijken welke financiering voor u haalbaar en passend is.

Wij houden niet van kleine lettertjes en daarom zal u merken, met of zonder Twents accent, wij zullen elkaar altijd goed verstaan. Geen gedoe gedoe achteraf, want achteraf is alleen voor mooi wonen.

Financiering

Op zoek naar trucks en trailers?

Wij leveren vervoersoplossingen op maat! Daar horen uiteraard ook de zware jongens bij! Daarom bent u voor trucks en trailers dus ook bij ons aan het juiste adres. Ook, en juist in trucks en trailers bouwen wij op een gouden combinatie van jarenlange ervaring en merkonafhankelijkheid. Zo kunnen wij echt de beste vrachtwagen aanbieden met de laagste TCO die bij u past!

Trucks en Trailers
Bedrijfswagens in wagenpark door Fleet Investment Company

Ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op of bekijk ons huidig aanbod.