Efficiënt, transparant en op maat ook voor uw onderneming!

Elektrische auto’s

 Auto’s 

Trucks & Trailers

Hulp bij aankoop!

Wilt u niets liever dan bezig zijn met ondernemen? Laat de experts van Flinc u dan helpen bij de aanschaf van alle voertuigen van klein tot groot.

Voor alles, een enkele bestelwagen tot een complete vloot aan vrachtwagens, kunt u gebruik maken van de expertise van de Flinc professionals. Zo zoeken wij voor u naar de voertuigen die bij uw onderneming en budget passen. Wij zoeken tussen alle merken, modellen, kosten en opties, de voor u passende auto. Zo kunt u zich blijven richten op uw hoofdzaak en dat is het runnen van uw onderneming.

Vrijblijvend Advies

Voorraad nieuw en jong gebruikt

Naast custom-made vervoersoplossingen hebben we ook regelmatig voertuigen uit onze fleet direct uit voorraad leverbaar. Bijvoorbeeld nieuwe elektrische bestelwagens, maar ook een tweedehands bestelauto’s. Bekijk ons huidige aanbod op de site, of neem contact met ons op. U bent ook welkom voor een gesprek en kopje koffie in onze showroom in Almelo.

Contact

Onafhankelijk & Maatwerk

Wij zijn onafhankelijk en ook niet merk gebonden. Alleen zo kunnen wij altijd de echte maatwerk oplossing bieden en u van passend advies voorzien. Of u zoekt naar een oplossing voor zwaar transport (vrachtvervoer), bestelwagen, personenvervoer of een duurzame elektrische oplossing wij helpen u graag verder. 100% merkonafhankelijk zijn opent ook deuren voor specifieke wensen: iedere vraag is welkom!

Bekijk Occasions

Opzoek naar financiering?

Wilt u weten welke financiële oplossing er mogelijk zijn voor u? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Flinc. De financiële oplossing kan koop, maar ook operational-, short- of financial lease zijn. Doordat we altijd uw belang voor ogen houden en onafhankelijk zijn en blijven, komen we altijd met het voorstel dat bij u past: geen gedoe, geen kleine lettertjes en geen verborgen agenda.

Meer over leasing!

Met onze jarenlange expertise helpen wij u aan de beste match met de voertuigen die bij uw onderneming past!

Ontdek de FLINC voertuigen

Flinc-EV Elektrische auto van Fleet Investment Company
Elektrische Auto's
Bestelwagens van Fleet Investment Company
Auto's
Vrachtwagen en Trailers te koop bij Fleet Investment Company
Trucks & Trailers

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en mis niets! Zo blijft u op de hoogte van acties en nieuwe ontwikkelingen bij Fleet Investment Company.

Wat zij zeggen

''FLINC heeft ons geholpen bij de vervanging van onze shuttlebus. In zeer korte tijd heeft FLINC een bus gevonden die aan al onze wensen voldoet, inclusief bestickering, waarmee wij onze gasten geheel volgens de luxe standaarden van Marriott kunnen vervoeren. Daarmee helpt FLINC te voldoen aan de hoge verwachtingen die de Marriott-gast aan onze dienstverlening mag stellen. Ook na ingebruikname hebben we een zeer goede relatie met FLINC voor het beheer en onderhoud van de wagen. Kortom, een zeer succesvolle samenwerking!''

The Hague Marriott

 

''Ik ben sinds 2 jaar klant bij FLINC. Door een wederzijdse relatie met elkaar in contact gebracht en binnen een paar dagen besloten om met elkaar zaken te gaan doen. Het voelde goed. Hierna ook de papieren rompslomp op een prettige manier afgewerkt. De extra wensen die ik had zijn op een uitstekende manier door FLINC afgehandeld. Voor mij als ondernemer/ZZPer is FLINC tot nu toe de ideale partner gebleken waar ik zeker weer een volgende leaseauto zou leasen. Verder beveel ik FLINC aan bij mij relaties gezien mijn goede ervaringen. Één van deze relaties is inmiddels ook klant bij FLINC.''

Rijopleiding 24/7

 

''Door de Corona pandemie zijn wij als supermarkt meer gaan bezorgen bij mensen thuis. Als vervoeroplossing kozen wij voor het leasen van enkele elektrische TukTuks van FLINC.
Ze worden dagelijks ingezet voor het bezorgen van boodschappen aan onze klanten. Onze bezorgers rijden er vlot op weg, de TukTuks zijn dan ook niet meer weg te denken voor ons.
Wij hebben de vervoeroplossingen van FLINC ook al vaak aanbeloven aan eigenaren van andere Spar vestigingen.''

Spar ten Berge

"Voor pedagogisch medewerkers, ambtenaren en wijkverpleegkundigen kunnen de Flinc's bijvoorbeeld een uitstekende optie zijn om zich te verplaatsen door de binnenstad of kleinere verzorggebieden."

Waldnet.nl

"Erg blij met mijn Flinc-EV microcar, ik kan nu gemakkelijk en snel naar school toe en blijf lekker droog als het regent."

Liann Schaapherder

"Wij rijden erg fijn in onze 'Brompie', zo noemen wij de elektrische pick-up. Hij brengt ons overal droog en zonder geluid naar toe."

Fam. Huiskamp

Vertrouwde partner voor al uw vervoer in Nederland