Flinc is flink in Trucks en Trailers

Op zoek naar veilige en betrouwbare vrachtwagens en opleggers? Ook dan bent u bij Flinc aan het juiste adres. In welke branche u ook werkt, zoals onder andere bouw, distributie, of logistiek; wij kijken met u mee welke vervoersoplossing bij uw onderneming past.

Merk onafhankelijk expertise

Wij zullen samen met u kijken naar de beste maatwerk oplossing . Bij alle keuzes in het traject naar een uitbreiding van uw vloot kunnen wij u terzijde staan: nieuw of gebruikt, welk merk en welk model, en uiteraard welke opties. Dan komt onze 35 jaar ervaring in combinatie met onze onafhankelijkheid goed van pas!

Contact

Financiering voor uw vrachtwagens en opleggers

Welk budget u ook heeft, wij helpen u vrachtwagens en opleggers te vinden die passen bij uw doel en budget!

Of het gaat om koop of lease, het is echt allemaal mogelijk bij en met Flinc, want bij uw plan op maat hoort natuurlijk ook een passend financieringsplan. Daarom laten wij u altijd weten welke verschillende financieringsmogelijkheden er voor u zijn.

Financiering

Wagenparkbeheer met zorg voor voertuig en chauffeur

Wilt u meer ontzorging die ook verder gaat na de financiering? Dan is wagenparkbeheer een optie; Nooit meer nadenken over onderhoud en reparaties. Dit wordt allemaal uit handen genomen door ons team en met behulp van ons eigen en zeer geavanceerde Fleet Management systeem!

Wagenparkbeheer

Wist u dat?

De invloed van de chauffeur op de kilometerkostprijs maar liefst 15 tot 22 procent kan zijn? Dat is meer dan alleen maar het brandstofverbruik!

Wij wisten al dat chauffeurs een cruciale schakel zijn in uw logistiek, maar onlangs heeft ook onderzoek van de Universiteit Twente dit dus ook aangetoond.
Daarom hebben wij ons Fleet Management Systeem zo ontwikkeld en ingericht dat we de combinatie tussen mens en voertuig zo efficiënt mogelijk kunnen monitoren en analyseren.

Lees meer