Volledig zorgeloos de weg op met Flinc

Onderhoud auto en vrachtwagen

Elk voertuig rijdt het best en voordeligst als het goed onderhouden wordt. Het uitstellen van servicebeurten is echter heel verleidelijk als u dit veel regelwerk kost, of u een onbetrouwbaar advies of onverwachte kosten ontvangt. Vandaar dat Flinc service & onderhoudspakketten aanbied, hiermee hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw voertuig. Wij regelen alles en houden uw (elektrische) auto, bedrijfswagen, truck en alle andere voertuigen in topconditie.

Bosch Car Service

De betrouwbare onderhoudspartner van Fleet Investment Company. Flinc heeft een serviceovereenkomst afgesloten met het Bosch Car Service netwerk in heel Nederland. Dat betekent voor u dat u altijd bij een betrouwbare onderhoudspartner in de buurt terecht kunt. Zelfs met elektrische auto’s want ook daar heeft het Bosch Car Service netwerk voor 100% verstand van.

FLINC fleet management systeem

Dat is Onderhouds- & Reparatie Management helemaal geregeld voor u! Neem nou onze fleet software, deze geeft ons op ieder moment een real life beeld van ieder voertuig dat we beheren. Het systeem dient ook als platform om onderhoud en reparaties te plannen en daarmee de uitval aanzienlijk te verminderen. Dit systeem is een van de belangrijkste tools die we hebben om uw wagenpark betrouwbaarder te maken. Daarmee kosten te verlagen en uw planning soepeler te laten verlopen.

Onderhoud en Service pakket

Voor al uw bedrijfswagens bieden wij een onderhoud en servicepakket aan. Bovendien werken wij samen met een netwerk van ruim 220 erkende service reparateurs. Daarmee hebben wij voor uw bedrijfswagens uw mobiliteit, service en onderhoud gegarandeerd en georganiseerd. Bovendien hebben wij ook voor complexe voertuigen gespecialiseerde reparateurs als partners.

Altijd een onderhoud voor auto en vrachtwagen dat bij uw bedrijf past!

Bosch Car Service Onderhoud bij Fleet Investment CompanyOnderhoud auto en vrachtwagen
Bosch Car Service
Voordelen van wagenparkbeheer management van Fleet Investment Company- Onderhoud auto en vrachtwagen
Flinc fleet management systeeem
Service & Onderhoudspakket bij Fleet Investment Company - Onderhoud auto en vrachtwagen
Onderhoud en Service pakket
Onderhoud teken auto fleet investment

Alles omvattende service aan uw voertuig

Financiele voordelen met fleet investment company

Scherp vast tarief, zonder bijkomende kosten

Zorgeloos auto rijden met fleet investment company

Geen zorgen over de serviceplanning

Garage houders fleet investment company

Geen gedoe met garagehouders