Vanaf de eerste dag economisch eigenaar

Financial lease

Financiële Lease van Flinc is een alternatieve manier van financieren. Doordat het bedrijfsmiddel op uw balans staat bent u economisch eigenaar. Fleet Investment Company is gedurende de looptijd juridisch eigenaar. Nadat het laatste termijn is betaald en alle financiële zaken zijn afgewikkeld wordt u eigenaar van uw voertuig.

Fiscale voordelen

Met financial lease kiest u ervoor om zelf eigenaar van het voertuig te zijn en staat het dus ook op uw balans. Dat kan fiscale voordelen hebben zoals het in aanmerking komen voor investeringsaftrek, rente aftrek en het fiscaal kunnen afschrijven. Wij kijken graag met u mee welke voordelen financial lease voor u kan hebben.

Financiële ruimte met Flinc

Met financial lease van Fleet Investment Company spreidt u de aanschafkosten van een personenauto, bestelauto of vrachtwagen. U hoeft niet ineens een groot bedrag uit eigen onderneming te betalen. Hierdoor behoudt u maximale financiële ruimte voor andere investeringen.

Welke vorm van leasing of financiering past bij uw bedrijf?

Welke leasevorm bij u past, hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld de investeringen die u wilt doen, hoeveel ontzorging voor u belangrijk is en hoeveel tijd u zelf wilt besteden aan het beheren van uw wagenpark.
Daarbij komen veel vragen naar boven die beantwoord moeten worden, zoals: Is het gunstig om het voertuig op uw bedrijfsbalans te hebben of niet? Vindt u het belangrijk om zelf eigenaar te zijn of wilt u volledig worden ontzorgd?

Wij kijken graag met u mee welke lease-en financieringsvorm het beste bij uw bedrijf, uw situatie en uw investeringsbudget past. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op om uw situatie en wensen te bespreken.

4 Voordelen van Financial lease bij Flinc

4 Voordelen van financial lease bij Flinc

  • U behoudt liquiditeit voor de primaire bedrijfsprocessen
  • Overzichtelijke kosten per maand
  • Tot 100% van de waarde kan gefinancierd worden
  • Nieuwe voertuigen komen direct binnen handbereik

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van financial lease bij Flinc?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact