Altijd alles goed geregeld!

Omdat wagenparkbeheer voor ons corebusiness is en ons team hier professioneel mee bezig is, hebben wij ons eigen FLINC-fleet management systeem ontwikkeld. In dit systeem kunnen we volledig monitoren wat er met ieder voertuig op ieder moment gebeurt. We houden alle rapportages bij en kunnen deze kennis inzetten om u op ieder gewenst moment te informeren. Zo kunnen we op basis van de volledige historie in vergelijking tot de kengetallen uit de markt, onder andere input leveren voor uw managementrapportages en tevens een gedegen maatwerk advies geven bij de verdere ontwikkeling van uw wagenpark. Dit systeem, in combinatie met de langjarige samenwerking met verschillende onderhouds- en service partners, geeft ons gezamenlijk de gelegenheid om optimale service te verlenen.

Onderhouds- & Reparatie Management

Onze fleet software geeft ons op ieder moment een real life beeld van ieder voertuig dat we beheren. Het systeem dient ook als platform om onderhoud en reparaties te plannen en daarmee de uitval aanzienlijk te verminderen. Dit systeem is een van de belangrijkste tools de we hebben om uw wagenpark betrouwbaarder te maken, kosten te verlagen en uw planning soepeler te laten verlopen

Nota Beoordeling & Management

In het Flinc-fleet management systeem hebben wij een online verificatie voor alle nota’s ingebouwd. Onze fleet managers beoordelen iedere nota afzonderlijk. Ze zorgen er dan ook voor dat u geen te hoge of onverwachte nota’s hoeft te verwachten. Betrouwbaarheid, planning en lage kilometerkostprijzen dat is ons devies!

Ook uw chauffeurs komen aan bod met het fleet management systeem!

Ook uw chauffeurs zijn een belangrijk onderdeel van uw onderneming! Wij wisten al dat chauffeurs een cruciale schakel zijn in uw logistiek, maar onlangs heeft ook onderzoek van de Universiteit Twente dat ook aangetoond. Daar kwam uit dat, de invloed van de chauffeur op de kilometerkostprijs maar liefst 15 tot 22 procent kan zijn. Dat is meer dan alleen maar het brandstofverbruik! Ons fleet management systeem is zo ontwikkeld en ingericht dat we de combinatie tussen mens en voertuig zo efficiënt mogelijk kunnen monitoren en analyseren. Op deze wijze kunnen we kijken en adviseren in welke aanpassingen gedaan kunnen worden om de combinatie tussen voertuig en chauffeur zo gunstig mogelijk te laten rijden. We zorgen dus niet alleen voor uw voertuigen, maar ook voor de bestuurders daarvan.

Nieuwe investeringen

Naast het managen van uw huidige wagenpark, kunnen wij u ook helpen met de voorbereiding van uw wagenpark van de toekomst. Nu al duurzaam, of toch nog even niet. Diesel, elektrisch of toch nog even wachten op waterstof? Wij denken en zoeken graag met u mee bij een uitbreiding of vernieuwing van uw wagenpark. Wellicht weet u precies wat bij uw onderneming past, maar misschien kunnen wij u verbazen met een merk onafhankelijke oplossing.

Geen wagenparkbeheer nodig maar wel een financiering op maat?